The Day Light – Gül Suyu, Misk Otu ve Niasinamid İçeren Yağsız Nemlendirici

Güvenli ödeme
-
Ürün Açıklaması
Hafif yapılı, %100 yağsız nemlendirici; hyalüronik asit, peptitler ve gül suyu ile zenginleştirilmiştir. Cildi derinlemesine nemlendirir, kızarıklığı yatıştırır ve taze, dolgun ve yenilenmiş bir cilt görünümü sağlar.
The Day Light ile nem ve bakımı mükemmel dengede hissedin. Mikrobiyom dostu bu nemlendirici, yağlı bir his bırakmadan doğal ışıltı isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Hyalüronik asit ve peptitler cildi dolgunlaştırıp yumuşatırken, gül suyu cildi sakinleştirir ve ferahlatır – günlük kullanım için mükemmel bir seçimdir.
Doğal ışıltı ve nem – %100 yağsız. Cildinizde ferah, pürüzsüz ve dengeli bir his bırakan uzun süreli nemlendirme deneyimini yaşayın.
Bilmeniz gerekenler:
Clean Beauty:Silikonlar – Parabenler – PEG’ler – Mikroplastikler – Mineraller – Formaldehit – Yapay renklendiriciler – Sülfatlar – Cilt kurutucu alkol içermez.
Dermatologlar tarafından test edilmiştir ve her cilt tipi için, hatta hassas ciltler için uygundur.
1% for the Planet:Yepoda, her siparişin %1’ini çevre projelerine bağışlar.
Sürdürülebilir ambalaj:Plastik atıkları azaltmak için bu ürün cam kavanozda sunulmaktadır."
Clean at Sephora ve Planet aware at Sephora hakkında detaylı bilgi almak için [tıklayınız]
Naturality : Doğal olarak elde edilen malzemelerle üretilen ürünler.
- Kullanım Önerileri
- Test sonuçları
- Daha fazla bilgi
- İçerik
Yepoda, Nisan 2020’de Sander Joonyoung ve Veronika tarafından kuruldu. Güney Kore’ye yaptıkları aile gezilerinden ilham alarak, arkadaşlarının sıkça K-Beauty ürünleri getirmelerini istemesi üzerine K-Beauty’yi Avrupa’da daha erişilebilir hale getirmeye karar verdiler. Değerlerinden ödün vermeden her ürünü Kore’de sevgiyle üretilen, en iyi vegan ve temiz aktif içeriklerle formüle edilen bir K-Beauty markası yarattılar. K-Beauty rutininiz artık kolay, bilinçli, etkili ve eğlenceli!


yepoda
The Day Light – Gül Suyu, Misk Otu ve Niasinamid İçeren Yağsız Nemlendirici