MicroLiner Ink Eyeliner 02
Güvenli ödeme
-
Ürün Açıklaması
- Mikro ince uca sahip, 24 kadar dayanan göz kalemidir saate.
- Mat ve zengin pigmentli renklere sahiptir. Geleneksel Japan kaligrafisinde kullanılan sumi mürekkep çubuklarından esinlenen göz kaleminin 5 rengi vardır.
- Cildin sıcaklığına tepki verir ve uygulama sırasında renk inanılmaz bir hassasiyetle mürekkep benzeri bir dokuya dönüşür. Cilt ile temas ettiğinde katıdan sıvıya dönüşen bu doku, 'Thermo-Sensory Gel' ile formüle edilmiş olduğundandır.
- Lekelenme ve dağılmaz yapmaz. Kusursuz bir çizgi görünümü ve üstün bir dayanıklılık sağlar.Kullanımı:
- Her kullanımdan önce kapağı açmadan ürünü çalkalayın.
- İnce bir çizgi için, eyeliner'ın köşeli ucunu aşağıya doğru tutun ve kirpik çizgisi boyunca ilerleyin.
- Kalınlığı arttırmak için açılı ucu kirpik çizgisine doğru yana doğru tutun ve gözün kenarına doğru hafifçe çekin.
- Kedi gözü için mükemmel bir kanat oluşturmak için eyeliner'ın ucunu gözün dış köşesine doğru yoğunlaştırarak çekin. - Kullanım Önerileri
- İçerik
1872 yılında kurulan Shiseido markası, 140 seneyi aşan bilgeliği ile dünyanın dört bir yanına eşsiz bir güzellik tanımı sunuyor. Shiseido Japon güzelliğinden esinlenerek paylaşım ve empatiyle beslenen güçlü ve pozitif bir güzellik ortaya çıkarırken aynı zamanda güzellik nerede olursa olsun onu bulup tüm dünya ile paylaşıyor.


shiseido
MicroLiner Ink Eyeliner 02
Kusurlu ürün gönderildi
Kalemin yapısını ve rengini çok çok beğendim. İnce ucu sayesinde çok pratik bir şekilde istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Ancak 6 şubat tarihinde sipariş verdiğim ürün yalnızca hafta içi işe giderken kullanmama rağmen 24 mart itibariyle bitti. Tahminimce kusurlu ürün gönderildi. Üründe zaten koruma bandı yoktu. Daha önce aynı markanın göz kalemlerini başka bir siteden satın almış, bir yıl gibi uzun sürede bile bitirememiştim. Bu sebeple artık bu tarz ürünleri sephoradan almayı düşünmüyorum. Maybeline newyork gibi bir markada bile ürün koruma bantları varken bu tarz nispeten fazla para verdiğimiz bu ürünlerde de keşke ürün koruma bantları olsaydı ürünlerin kusurlu gönderilmediğinden emin olurduk.
Bu ürünü tavsiye et.: Evet