COUTURE EYELINER 11

4.0 2 Ürün yorumları
COUTURE EYELINER 11

1.750 TL (1)
Black & Gold -%20

15000 puan (1TL=1 puan) biriktirdiğinizde ya da 4.alışveriş gününüzde, Sephora Black üyelik seviyesine yükselirsiniz. Her 15000 puanda orijinal boy hediye ürün ya da %10 indirim kuponu kazanırsınız.

Güvenli ödeme

394857
Virtual try on icon
ONLINE MAKYAJ ILE DENE
VIP Güzellik Haftası! Black & Gold Kart'a özel indirim
  • Ürün Açıklaması
    EYELINER
    Daha fazla

  • Kullanım Önerileri

  • İçerik

  • Ürün Açıklaması
  • Kullanım Önerileri
  • İçerik

EYELINER

1. görünüm: Bakışlarınızı yoğunlaştırmak için kirpiklerinizle aynı hizada bir çizgi çizin, ardından gözün dışına doğru kıvırın.

2. görünüm: Kontrastla oynamak için iki farklı renkte Couture Eyeliner kullanın. Görünümü yoğunlaştırmak için kirpiklerin hizasında koyu bir çizgi, gözlerinizi büyütmek ve aydınlatmak için yukarıya daha açık bir çizgi çekin.

AQUA/WATER, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ALCOHOL DENAT., SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MAGNESIUM SILICATE, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, SODIUM DEHYDROACETATE, ALUMINA, ETHYLENE/VA COPOLYMER, MADECASSOSIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, TIN OXIDE, ARGININE, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE. MAY CONTAIN (+/-): IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510).

Bu içerik listesi değişebilir, lütfen satın alınan ürünün ambalajına bakın

Müşteri Yorumları
4.0/5
2 Ürün yorumları
Rating star Rating star Rating star Rating star Empty star
  • 5 Rating star
  • 4 Rating star
  • 3 Rating star
  • 2 Rating star
  • 1 Rating star
4.0/5
2 Ürün yorumları
Rating star Rating star Rating star Rating star Empty star
  • 5 Rating star
  • 4 Rating star
  • 3 Rating star
  • 2 Rating star
  • 1 Rating star

DRY

Yaş: 35 - 44

25/02/2025

3/5
Kullanıcı değerlendirmesi
Ürünü kullanma süresi: üç ay

RENK OLARAK ÇOK GÜZEL AMA ÇABUK KURUYOR

siyahlığı çok güzel ona bir şey diyemem, ama çabuk kuruyor. çatlak çatlak bir görüntü çıkıyor ortaya...

Gold Sephora Card

Yorumu faydalı buldun mu?

Uygunsuz içerik

Tamamlandı

Uygunsuz içerik Tamamlandı

Başak

Cinsiyet: Kadın

Yaş: 25 - 34

11/08/2024

5/5
Kullanıcı değerlendirmesi

Mükemmel

Yıllardır severek kullandığım asla akma bulaşma yapmayan simsiyah eyeliner düşük göz kağında bulaşma çok olur ama bu üründe asla olmuyor

Bu ürünü tavsiye et.: Evet

Yorumu faydalı buldun mu?

Uygunsuz içerik

Tamamlandı

Uygunsuz içerik Tamamlandı

Yves Saint Laurent Beauty, güçlü kadın, erkek parfümleri ve makyaj ürünleri ile zarafet ve özgürlüğün lüks ile buluşmasıdır.